0
Klantenstop trigger

Airco's

Wilt u een (multi) split unit airco kopen? De Saman Groep biedt een ruim assortiment aan A-merk airco’s voor thuis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw slaapkamer en/of woonkamer in de zomer comfortabel koelen. Bovendien kan onze topkwaliteit Daikin airconditioning ruimten voorzien van verwarming. Ook kunnen onze airco’s ruimten bevochtigen, ontvochtigen en filteren. Dat is wel zo belangrijk. Als erkend en STEK gecertificeerd installateur plaatst de Saman Groep airconditioning in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Bestel uw (multi) split unit airco direct online in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Hoog rendement airconditioning
  • Koelt en zuivert de binnenlucht
  • Fluisterstil

Tegenwoordig loopt de binnentemperatuur snel omhoog. Dit komt doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd zijn en de steeds warmere zomers. Door middel van een airconditioning van de Saman Groep kunt u uw ruimten verkoelen. Naast koeling en verwarming kunt met een airco ook de ruimte bevochtigen, ontvochtigen en filteren. Tevens zorgt een airco voor het verbeteren van uw luchtkwaliteit in huis. Wel zo fijn! Ook zorgt een airco voor luchtzuivering en allergenenbestrijding.

Als STEK-erkend airco installateur plaatst de Saman Groep vanuit haar vestigingen in Zierikzee en Breda, vaste airconditioning van A-merk Daikin in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Vaste airco’s van Daikin worden ook wel split unit airco’s genoemd. Daarbij maken deze A-kwaliteit airco’s gebruik van een koelmiddel dat milieuvriendelijk is. Hierdoor wordt het milieu minimaal belast met een airco in uw huis.

Daikin (multi) SPLIT UNIT AIRCO KOPEN

Wilt u een airco kopen bij de Saman Groep? Dan plaatsen we op een vaste plaats in huis, bijvoorbeeld in uw slaapkamer of woonkamer, uw Daikin (multi) split unit airco. De airconditioning bestaat uit een compacte binnenunit en een wat grotere buitenunit. Meestal wordt de binnenunit aan een wand bevestigd en wordt buitenunit geplaatst op uw platte dak of aan uw gevel. Bijkomend voordeel van dit type vaste airco, een split unit airco, naast koeling ook zorgt voor verwarming. Tevens maakt het binnenunit geen geluid. Dit komt doordat de onderdelen van de airco die geluid maken in de buitenunit zitten. Wel zo comfortabel! Verder is een split unit airco zonder slang erg energie-efficiënt en heeft dit type vaste airco meer vermogen dan een mobiele airco met slang. Daarom kan dit type airco ook ruimtes die groter zijn goed koelen.

Wilt u meerdere plekken in huis tegelijk koelen, bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken of een aantal slaapkamers? Vraag dan naar de opties van een multi split unit airconditioning van de Saman Groep. We sluiten dan meerdere binnenunits aan op één buitenunit.

MOGELIJKHEDEN met het plaatsen van een airco in huis

Als u een (multi) split unit airco wilt kopen voor in huis, dan kunnen we goed begrijpen dat u zich eerst goed wilt laten informeren. U wilt misschien antwoord hebben op vragen, zoals:

– Wat is een airco?

– Hoe werkt een airconditioner?

– Welk type airco past bij mij?

– Is een airco duur in energieverbruik?

– Wat kost onderhoud aan een airconditioner?

– Heb ik een condenspomp nodig?

Wij helpen u graag op weg. De Saman Groep heeft daarom een compacte brochure ontwikkeld waarin de antwoorden staan op bovenstaande vragen. Verder leggen we in de brochure graag meer uit over de stappen voor het kopen van een airco. De eerste stap is het contact met een adviseur, daarna de offerte voor de airco, tot slot de installatie en periodieke onderhoud aan de installatie. Als u graag meer informatie wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

STEK-ERKEND AIRCO INSTALLATEUR voor plaatsing in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland

Het is ook belangrijk om te weten dat de installatie van een vaste Daikin airco altijd moet gebeuren door een STEK-erkend installateur. De Saman Groep is STEK-erkend airco installateur. Dit is verplicht door de werkzaamheden die gedaan moeten worden bij het monteren van de leidingen en het werken met koelmiddel. Voor een mobiele airconditioning is dit niet nodig.

VERMOGEN (multi) split unit Daikin AIRCO BEPALEN voor verwarming en koeling

Nog een belangrijk onderdeel voor het aanschaffen van een airco is het vaststellen hoeveel vermogen u nodig heeft voor comfortabele koeling en verwarming. De Saman Groep biedt Daikin Emura, Diakin Comfora en Daikin Stylish airco’s aan. Deze allemaal te leveren in verschillende vermogens.

U kunt zelf bepalen welk vermogen u nodig heeft. Daarvoor kunt u het onderstaande rekenmodel gebruiken als basis.

Stel, u heeft een kamer van 60 m³ (5 x 4 x 3 meter). Door dit te vermenigvuldigen met 40 weet u hoeveel vermogen u nodig heeft. In dit geval: 60 x 40 = 2400 W. Dit komt overeen met 2.4 kW. In dit geval heeft u dus een airconditioner nodig met een minimaal vermogen van 2.4 kW.

Met bovenstaande voorbeeld kunt u dan kiezen voor bijvoorbeeld een Daikin Comfora of een Daikin Stylish met een bijpassend vermogen. Daarnaast is het ook van belang om goed te kijken naar de isolatiewaarde van de ruimte waarin de airco geplaatst wordt. Want, hoe beter de kamer geïsoleerd is, hoe beter de airconditioning zijn werk kan doen. Minder koele lucht gaat verloren. In onze webshop hebben we een breed aanbod aan airco’s. Zo vindt u altijd een airco die past bij uw wensen en behoeften.

Ten slotte kan een (multi) split unit airco vrijwel overal in huis geplaatst worden. Vaak wordt de airco geplaatst aan een buitenmuur of boven de deurpost. Wel is het belangrijk dat bij de installatie de koelleiding tussen de buitenunit en binnenunit gelijk door de wand of het dak gevoerd kan worden met een lengte van maximaal vijf meter. Is dat niet mogelijk in uw situatie? Neem dan contact op met de Saman Groep. Wij adviseren u graag over de meest efficiënte mogelijkheden.

SERVICE EN ONDERHOUD aan uw airconditioning

Met een onderhoudscontract voert de Saman Groep periodiek onderhoud uit aan uw airco. Uw installatie blijft daardoor in topconditie. Is er toch onverwacht iets aan de hand met uw installatie? U kunt dan onze storingsdienst 24/7 bereiken!

Airco kopen? GOEDE GARANTIES EN BETROUWBAARheid!

De Saman Groep vindt het begrijpelijk dat het aanschaffen van een airco een belangrijke investering is voor u. Een betrouwbare en ervaren partner is dan wel zo belangrijk. Als betrouwbare leverancier in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland maken wij duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar. Overigens kunnen wij airco’s van topkwaliteit inkopen tegen een voordelig tarief. U koopt daardoor A-kwaliteit airco’s van Daikin met een lange levensduur voor de beste prijs.

Daarnaast biedt de Saman Groep met haar 100-jarig bestaan goede garanties, betrouwbaarheid en zekerheid. Tevens volgen onze gekwalificeerde installateurs regelmatig technische cursussen om het niveau hoog te houden. Dat is uiteraard erg belangrijk om zorg te dragen voor het beste advies voor een betrouwbare en goede airconditioning in uw woning. Voor nu en voor in de toekomst. Uiteraard is dit erg belangrijk wanneer u een airco wilt aanschaffen die jarenlang zonder problemen moet functioneren.

Bekijk ons gehele assortiment airco’s in onze webshop en bestel direct online. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

5 resultaten