Noord-Brabant

5% korting op zonnepanelen

Daarom kies jij voor zonnepanelen van de Saman Groep

  • Je profiteert van 5% korting op jouw installatie, tot wel € 400 korting!

  • Je hebt jouw panelen nog in de zomer op je dak

  • Vakkundige installatie door opgeleide monteurs

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat

  • Je betaalt pas achteraf

Ontdek de mogelijkheden!

Meest gekozen pakketten

€ 175 korting

6x DMEGC zonnepanelen met Solis omvormer

check

Opbrengst per jaar: 2.194 kWh

check

Winst per jaar: € 767

Vanaf3.555,-
incl. montage en 0% btw.
€ 275 korting

10x DMEGC zonnepanelen met Solis omvormer

check

Opbrengst per jaar: 3.895 kWh

check

Winst per jaar: € 1.558

Vanaf5.125,-
incl. montage en 0% btw.
€ 225 korting

8x DMEGC zonnepanelen met Solis omvormer

check

Opbrengst per jaar: 3.166 kWh

check

Winst per jaar: € 1.266

Vanaf4.365,-
incl. montage en 0% btw.

*De getoonde prijzen zijn pakketten met onze DMEGC 410wp zonnepanelen inclusief standaard montage met een Solis omvormer, 5% korting op de onderdelen en met 0% BTW. Wanneer je zonnepanelen koopt, betaal je 0% btw over de zonnepanelen en de installatie. Zo heb je jouw zonnepanelen nog sneller terugverdiend. Wel zo fijn.

Wist je dat je zonnepanelen ook kunt huren? Zo hoef je niet te investeren!

Totaalinstallateur in de buurt

Met onze vestiging in Breda zorgen wij dat we altijd bij jou in de buurt zitten. Wij zijn totaalinstallateur van duurzame installaties, onze service gaat verder dan enkel zonnepanelen. Jouw zonne-energie inzetten om jouw huis te verwarmen? Wij helpen jou verder! Met een warmtepomp, airco of laadpaal voor jouw auto. Al jouw duurzame oplossingen onder één dak.

Onze zonnepanelen

DMEGC is sinds 2009 actief met de productie van zonnepanelen. Door voortdurend te innoveren en de focus te houden op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC hoog op waarde geschat. DMEGC hanteert strenge kwaliteitseisen, dat zie je aan de nette afwerking en het gebruik van degelijke materialen voor de productie van de zonnepanelen.

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De zonnepanelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak en behaalt het paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Dit komt door de hoge prestaties is warm weer en het hoge celrendement.

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig?

Hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt is afhankelijk van een paar factoren. Allereerst is het belangrijk om jouw verbruik te bepalen, zowel voor nu als in de toekomst. Verder is het belangrijk om goed te kijken naar de afmeting van jouw dak. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen, wij denken altijd met je mee! Onze adviseurs kunnen samen met jou bepalen welke en hoeveel panelen het beste passen bij jouw situatie.

Vraag jouw advies op maat aan

Wil jij weten welke zonnepanelen perfect zijn voor jouw situatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wil je profiteren van de actie? Wees er dan snel bij, want OP=OP! Vul jouw contactgegevens in en geef aan op welke manier jij geadviseerd wil worden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *