Ontdek de Daikin Sensira

Groots ingekocht, grote korting!

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Daarom kiezen steeds meer woningeigenaren voor een airco in de slaapkamer, woonkamer of op het kantoor. Zo voorkom je plaknachten en geniet je altijd van een comfortabele woning. We hebben de Daikin Sensira airco tijdelijk extra scherp geprijsd in ons assortiment.

Optimaal comfort

  • Fluisterstil

  • Koelen én verwarmen

  • Bedien gemakkelijk via de app

  • Compact en stijlvol wandmodel

  • Luchtzuivering en allergeenbestrijding

Nog voor de zomer jouw airco? Wees er snel bij! Nog maar 25 montageplaatsen beschikbaar!

Groots ingekocht, grote korting!

Compleet ontzorgt

Van advies, tot montage, alles geregeld. Onze adviseurs helpen jou om de beste locatie voor de airco te bepalen, zodat je geniet van optimaal comfort en een mooie kamer. Onze monteurs plaatsen de airco en regelen het traject van A tot Z.

Over de Daikin Sensira

De Daikin Sensira biedt een combinatie van comfort en duurzaamheid. De airco is energiezuinig en heeft daarom ook een A++ label. De Sensira is ook te gebruiken als verwarming, waardoor je geen gas meer nodig hebt om jouw kamer te verwarmen.

Comfort in stilte

De Daikin Sensira is stylish, maar ook erg stil. In de normale stand producteert de airco slechts 21dBa aan geluid. Dit is daadwerkelijk fluisterstil.

Smart control

Jij kiest hoe je jouw Daikin Sensira bedient! Je kan de airco bedienen met een afstandsbediening, maar ook met een app op jouw telefoon of voice control via Alexa of Google home.

Luchtzuiverend

De luchtzuiverende technologie van Daikin levert schone lucht die de perfecte basis voor een optimaal comfort biedt.

Jouw advies op maat

Wil jij weten of de Daikin Sensira de airco is voor jouw situatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wil je profiteren van de actieprijs? Wees er dan snel bij, want OP=OP! Vul jouw contactgegevens in en geef aan op welke manier jij geadviseerd wil worden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *