Daikin

Hybride exclusief cv-ketel

Wil je jouw cv-ketel aanvullen met een warmtepomp? Dat kan met de Daikin Hybride warmtepomp. Dit Daikin warmtepomp buitendeel is aan te sluiten op een bestaande cv-ketel. Hierdoor bespaar je gemiddeld 70% op je gaskosten. Doordat de warmtepomp samenwerkt met zowel radiatoren als vloerverwarming, past deze ook perfect in een oudere woning.

Vanaf4.145,-
incl. montage, btw en subsidie

De voordelen van de Daikin hybride

Deze hybride warmtepomp is te combineren met jouw bestaande of een nieuwe cv-ketel. Dit maakt de ideale combinatie voor het verminderen van jouw energieverbruik en het verlagen van de energierekening. Het hybride systeem is zo ingericht dat dit op ieder gewenst moment kan worden uitgebreid tot een all-electric warmtepomp. 

 • €2.925 ISDE subsidie

 • Voor bijna iedereen toepasbaar

 • Tot 70% gasbesparing

 • 15 jaar all-in garantie i.c.m. het Warmte Garantieplan

In twee minuten alles over Daikin hybride

In deze productvideo vertelt Daniël alles over de warmtepomp van Daikin. Heb jij na het kijken van de video nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluid warmtepomp; fluisterstil comfort

Met een geluidsniveau van slechts 38 decibel op twee meter afstand, is de Daikin hybride warmtepomp een van de stilste warmtepompen op de markt. Ter vergelijking: dit is even zacht als het tikken van regen op het raam. Door het zeer zachte warmtepomp geluid, hebben ook je buren absoluut geen last van geluidsoverlast door de warmtepomp. 

15 jaar garantie op jouw Daikin warmtepomp

Alleen bij de Saman Groep krijg je 15 jaar lang garantie op jouw Daikin warmtepomp! Met een uitgebreide all-in garantie van 15 jaar op jouw Daikin warmtepomp kan je met vertrouwen de stap zetten naar een energiezuinige toekomst. Kies jij voor een Daikin warmtepomp in combinatie met het Warmte Garantieplan? Dan heb je 15 jaar lang geen omkijken naar jouw installatie.

 • 15 jaar lang geen onverwachte kosten

 • Dag en nacht storingsdienst, 7 dagen per week

 • Iedere twee jaar onderhoud aan jouw installatie

Vergelijkbare warmtepompen

Ontdek de mogelijkheden!

Kies jij voor warmtepomp kopen of huren?

Warmtepomp kopen

Direct besparen op je gasrekening!

check

Eenmalige investering

check

70% - 100% gas besparen

check

Service en onderhoud optioneel

Vanaf4.145,-
incl. btw, montage en subsidie
250 euro cashback!

Warmtepomp huren

Niet investeren, wel besparen.

check

Vast maandbedrag

check

70% - 100% gas besparen

check

Incl. service en onderhoud

Vanaf64,-
all-in per maand

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

 • Al ruim 100 jaar ervaring

 • Al 60.000 klanten gingen jou voor

 • 24/7 support en storingsdienst

 • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *